View Sidebar
Uhkapelurin tyypillinen työpäivä

Uhkapelurin tyypillinen työpäivä

Eräs kiistellyimmistä ammattikunnista viimeisen muutaman vuosisadan aikana on ollut uhkapelurit. Heidän ammattinsa on periaatteessa täysin eettinen – he eivät tee mitään laitonta eivätkä he myöskään tee epärehellistä työtä. Kuitenkin he usein saavat puolelleen paljon negatiivista mainetta sekä monet pokeria työkseen pelaavat tituleerataan usein hyvin nopeasti pokeriin koukkuun jääneiksi alkoholisteiksi, joka on hyvin yleinen mielikuva varsinkin median vaikutuksen takia. Tämä ei kuitenkaan ole totta – uhkapelaaminen on työ siinä missä muutkin ja tästä syystä on hyvä tutustua siihen, millaista uhkapelurin työ todellisuudessa on.

Sponsoreiden etsiminen

Suurin osa ihmisistä, jotka pelaavat pokeria tai muita uhkapelejä elannon saamiseksi, eivät tee sitä omalla rahallaan. Tähän on yleensä kaksi syytä. Ensiksi, suurin osa ammattilaisista eivät ole yleisestä mielikuvasta riippumatta rikkaita. Heillä on usein toinen työ pelaamisen rinnalla varsinkin uran alussa ja he tarvitsevat usein rahFaro_card_gameallista tukea, jotta he pääsevät osoittamaan taitonsa ja keräämään voittoja. Toisekseen, suurin osa pelaajista ottaa heti ammattiuran alussa tavoitteeksi minimoida riskit pelaamisen suhteen – kun omaa rahaa ei ole käytössä, ei varsinaista häviämisen riskiä ole.

Tästä syystä suurin osa pelaajista on hankkinut itselleen sponsoreita, joiden varoilla he sitten pelaavat ja pyrkivät voittamaan. Sponsoreiden etsiminen on kuitenkin haastavaa ja suurin osa ihmisten päivistä ennen suosioon pääsemistä tulee menemään sopivan sponsorin löytämiseen.

Lukittujen ovien takana…

Ammattipelaajaksi ei myöskään pääse sillä, että pelaa muutaman sadan euron panoksilla yleisellä kasinolla. Todellinen ammattipelaaja pyrkii hyväksi päästyään alkaa hankkimaan itseään ns. lukittujen ovien taakse, jossa liikkuu paljon suuremmat summat kuin muutaman satasen panokset. Näihin pöytiin ei usein pääse ennen kuin tuntee tarpeeksi alan ihmisiä ja omaa vähintään yhden sponsorin. Tällaisessa pöydässä kunnolla voittaminen voi kuitenkin taata sponsorit loppuelämäksi.

Paineiden sietäminen

Pelaaminen on usein siihen asti hauskaa, kunnes kyseessä on oman elannon saaminen. Monilla pelaajilla on usein hurjia paineita saada itselleen ruokaa pöytään, jolloin panokset kovenevat huomattavasti. Pokeri on erityisesti sellainen korttipeli, jossa moni ammattiuraa yrittävä joutuu luovuttamaan huonon paineiden sietokyvyn takia.

Comments are closed