View Sidebar

Tietoja meistä

Tervetuloa sivustollemme!

Olet juuri saapunut pienelle, mutta tasaisesti kasvavalle suomalaiselle nettisivulle, jonka ylläpitäjien toiveena on saada sinut jäämään mahdollisimman pitkään. Jos katselet ympärillesi, tulet löytämään monipuolista sisältöä ja toivottavasti viihtymään samalla, kun luet tekstejämme.

Ammattitaitoiset kirjoittajat, kiinnostava sisältö ja koukuttavat artikkelit ovat asioita, jotka vetävät lukijoita uudestaan ja uudestaan takaisin sivustomme äärelle. Usein päivitetyt artikkelimme tarjoavat aina hyödyllistä informaatiota ja niiden kirjoittajina ovat oman alansa rautaisimmat ammattilaiset, jotka ovat koonneet kasaan hyödyllisiä vinkkejä ja kiinnostavia aiheita yhteen, joista riittää pohdittavaa pitkäksi aikaa.

Pyrkimyksenämme on tarjota tuoretta informaatiota ja keskustella useista eri aiheista, joiden koemme olevan uusia ja jollain tavalla auttavan lukijaa. Yritämme myös luoda mahdollisimman kattavaa pohjaa teksteille, jotta niiden avulla voisi muodostaa mahdollisimman kattavan kokoelman erilaisia artikkeleita. Ja kuten Wikipedian kohdalla esimerkiksi näkee, on suuri määrä hyödyllistä tietoa sisältäviä artikkeleita loistavana pohjana sivuston kehitykselle.

Uusien artikkeleiden tarkoitus on myös tarttua ajankohtaisiin aiheisiin, joista voi sitten koota mahdollisimman mielenkiintoista luettavaa. Emme ole asettaneet tasaista intervallia päivityksille, mutta jos tulevaisuudessa koemme sivuston herättävän tarpeeksi huomiota ja lukijoiden palautteen olevan pääasiassa myönteistä, voimme harkita asiaa uudelleen. Tällä hetkellä emme sitä kuitenkaan koe tarpeelliseksi, mutta varaudu siihen, että otamme tasaiset päivitykset esille tulevaisuudessa.

Jos lukijoilla on mielessä erilaisia ehdotuksia, joiden pohjalta voisimme muokata uusia artikkeleita tai parantaa tämän hetkistä sisältöä, silloin kannattaa ehdottomasti lähettää nämä ehdotukset suoraan meille! Pyrimme aina ottamaan ehdotuksia vastaan, koska ne auttavat meitä näkemään, minkälaisesta sisällöstä sivustollamme pidetään ja mitä halutaan lisää. Tämän takia toivomme myös kovasti yleisen palautteen saamista artikkeleiden sisällöstä. Jos jotkut artikkelit tuntuvat keräävän enemmän pitämistä kuin toiset, laitamme samanlaisia artikkeleita mieluusti lisää. Monesti myös törmäämme sellaisiin artikkeleihin ja päivityksiin, jotka eivät tunnu kiinnostavan ihmisiä lainkaan. Silloin tiedämme välttää tällaista sisältöä tulevaisuudessa ja panostamaan enemmän haluttuihin aiheisiin.

Kaiken huomioon ottaen, toivomme, että sivusto täyttää tiedonhalusi ja jos et löytänyt etsimääsi, kannattaa ehdottomasti jättää ehdotus artikkelista, joka voisi täydentää sivustomme kattavaa artikkelien valikoimaa.