View Sidebar

Tee itsellesi spa-hoito kotioloissa

Suurin osa ihmisistä on tottunut, että kauneutta saa vain rahan ja kärsimyksen kautta. Kauneushoidot saavat usein tehokkaita tuloksia aikaan, mutta niistä maksettava hinta on suolainen ja useimmilla ei ole varaa käydä tekemässä hoitoja tasaisin väliajoin. Tästä syystä moni on alkanut etsimään vaihtoehtoja, joiden avulla he voivat saada tuloksia aikaan pienellä rahalla. Päätimme siis tutkia tämän hetken eräitä suosituimpia vaihtoehtoja ja listata parhaat spa-hoidot, joita saa tehtyä suhteellisen pienellä budjetilla.

Hunaja-kaura kasvonaamio

Eräs rentouttavimmista kasvoille tehtävistä hoidoista on ehdottomasti kasvonaamiot. Ne ovat rentouttavia hoitoja, joita suositellaan usein tehtäväksi kerran viikossa. Usein kuitenkin kaupassa myytävien kasvohoitojen hinta on korkea ja varsinkin kauneushoitoloissa saa maksaa pitkän pennin kunnollisesta kasvohoidosta. Tämä on väistämättä nostanut luontaisten kasvonaamioiden suosiota ja viime aikoina suosituin vaihtoehto on ollut ehdottomasti hunaja-kaura kasvonaamio. Sen saa tehtyä nopeasti ja helposti kotona sekoittamalla yhteen kuumaa vettä, kaurahiutaleita ja hieman hunajaa. Tämä virkistävä hoito auttaa poistamaan kuollei842px-Facial_maskta ihosoluja kasvoilta hellävaraisen kuorinnan avulla sekä kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Hoidon jälkeen iho tuntuu silkkisen pehmeältä ja usein varsinkin finnit ovat kadonneet aamuun mennessä kasvonaamion käytön ansiosta.

Höyryhoito

Kun puhutaan helpoista, kasvoille tehtävistä spa-hoidoista, on höyryhoito myös loistava vaihtoehto. Idea on yksinkertainen – kattilassa keitetään vettä, johon sitten lisätään yrttejä, kuten laventelia ja minttua, jonka jälkeen lämmin vesi kaadetaan kulhoon. Tämän jälkeen otetaan pyyhe, joka laitetaan pään päälle ja pää laitetaan kulhon ylle. Hoidon tarkoituksena on avata ihohuokosia sekä tehostaa ihon puhdistusta. Suositeltavaa onkin, että suoraan tämän hoidon jälkeen laitettaisiin kasvonaamio, joka auttaa kosteuttamaan ihoa entisestään sekä hellävaraisesti puhdistamaan ihohuokosia.

Syvähoito hiuksille

Kotioloissa on useita erilaisia mahdollisuuksia saada hiukset näyttämään upeilta vain muutaman yksinkertaisen ainesosan avulla. Esimerkkinä tässä tapauksessa käytetään syvähoitoa hiuksille, joka auttaa tuomaan hiuksiin kiiltoa, tuuheutta ja elinvoimaa. Hoitoon vaaditaan kokonainen avokado ja majoneesia, jonka avulla seokseen saadaan tasainen, paksu koostumus. Tämän jälkeen seos lisätään hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa 20 minuutin ajan. Kun aika on tullut täyteen, seos poistetaan hiuksista ja hiukset pestään huolella. Hoito suositellaan toistettavasti vähintään kerran kuukaudessa.