View Sidebar
Paras suomalainen tyylilehti

Paras suomalainen tyylilehti

Suomessa on ollut aina hyvin suuri lehtien menekki, josta voi helposti päätellä, että suomalaiset tykkäävät lukea vapaa-ajallaan lehtiä. Parhaiten menestyvät lehdet ovat usein sanomalehtiä ja aikakauslehtiä, joiden joukossa on tietenkin yksi menestyksekäs sarjakuvalehti, Aku Ankka. Lehtien eri aloilla on hyvin suurta kilpailua, joista hyvänä esimerkkinä toimivat muoti- ja tyylilehdet. Niitä löytyy hyvin montaa erilaista, niin miesten kuin naisten muotia, sekä niiden välinen kamppailu suurimmasta markkinaosuudesta tuntuu jatkuvan niin pitkään, kuin perinteisiä lehtiä vielä menee kaupaksi. Parasta vaihtoehtoa on vaikea löytää, mutta päätimme listata kolme parasta vaihtoehtoa muodin ystäville.

Anna

OtavaMedian julkaisema Anna on kerran viikossa ilmestyvä lehti, joka on pääasiassa suunnattu naisille, mutta myös aiheista kiinnostuneet miehet löytävät lehdestä suuren valikoiman kiinnostavia artikkeleita. Lehdessä käydään läpi niin kauneutta ja muotia kuin myös liikuntaa ja terveyttä, mutta lehdestä löytyy myös tietoja sisustuksesta ja kulttuurista. Ajankohtaiset aiheet tekevät lehdestä mielenkiintoisen lukea ja ammattitaitoiset toimittajat tekevät hyvin tasaista jälkeä lehden parissa.

Elle

Kun puhutaan suomalaisista kauneudesta ja muodista kertoviin lehtiin, olisi Ellen listalta pois jättäminen omituista. Elle on toiminut jo vuosien ajan ja sen julkaisemisesta vastaa Aller Media. Lehti painottaa artikkelinsa hyvin vahvasti vain oman teemansa ympärille, mutta tämä tekee lehden artikkeleista mielenkiintoista luettavaa niille, joita ei kiinnosta esimerkiksi Annassa muutoin esille tulevat aiheet, kuten sisustus. Elle kuitenkin kärsii Annaan verrattuna huomattavasti siitä, että se julkaistaan vain kerran kuussa. Lehdellä ei siis ole kykyä tuottaa niin ajankohtaisia artikkeleita kuin kerran viikossa ilmestyvillä julkaisuilla. Lehti on kuitenkin ehdottomasti Suomen kolmen parhaan muoti- ja tyylilehden joukossa.

Cosmopolitanmaxresdefault (7)

Alunperin Yhdysvalloissa julkaistu Cosmopolitan on myös onnistunut hiljaa rantautumaan Suomeen. Lehden julkaisija Suomessa on Sanoma Magazines, jonka markkinointi on onnistunut tuomaan sen myös monen suomalaisen naisen kotiovelle saakka. Suurin osa lehden annista on kauneuden ja muodin ympärillä, mutta se on saanut myös hieman ristiriitaista mainetta sen vahvasti seksuaalisesta sisällöstä. Jos tämän kuitenkin jättää huomiotta, on lehden sisältö korkealaatuinen ja varsinkin muotiin liittyvät artikkelit ovat usein tunnettuja niiden upeista kuvista.

Comments are closed