View Sidebar
10 helppoa askelta oman kodin sisustamiseen

10 helppoa askelta oman kodin sisustamiseen

Oman talon sisustamisen ei tarvitse olla vaikeaa, eikä sen tarvitse vaatia aina suurta summa rahaa. Tästä syystä olemme keränneet 10 parasta vinkkiä, joiden avulla taloa saa sisustettua helposti ja halvalla.

10. Painosta minimalismiin

Kalliiden merkkituotteiden ostaminen ei ole missään nimessä pakollista – minimalistinen tyyli, jossa on lievä kontrasti ja useita yhteen sulautuvia elementtejä luovat loistavan lopputuloksen pienellä rahalla.

9. Maalaa seinät

Suurin osa ihmisistä on alkanut suosimaan seinien maalaamista tapetoinnin sijasta. Se tuo usein enemmän eloa huoneeseen ja materiaalikulut eivät nouse taivaisiin tätä kautta.

8. Luo kontrastia

Jos ei kuitenkaan pidä minimalistisesta tyylistä, voi kontrastia luomalla myös saada helposti ja pienellä budjetilla luotua huoneistoon tyyliä. On kuitenkin syytä ottaa huomioon, että minimalistinen tyyli on nyt suosiossa.

7. Panosta valaistukseen

Huoneistosta tulee kutsuvan näköinen ja avoin, jos sen valaistus on kohdallaan. Valaistusta voi luoda lamppujen avulla tai vaihtamalla enemmän valoa läpi päästävät verhot.

6. Huonekalujen valitsemiInteriér_mobilního_domu_Kubisnen

Huonekalut ovat huoneen keskipiste ja niiden kannattaa olla mahdollisimman yhteen sointuvia. Kannattaa siis kiinnittää huomiota, mitä huonekaluja ostelee. Huonekalut ovat syystäkin usein eräs budjetin suurimmista kuluttajista.

5. Hanki peilejä

Niin erikoiselta kuin se saattaa kuulostaa, peilien hankkiminen on todella tehokas tapa sisustaa taloa. Muutaman peilin ostaminen ei myöskään tule kaatamaan kenenkään budjettia, joka tekee siitä helpon ja halvan vaihtoehdon sisustettaessa.

4. Kokolattiamatto pois!

Vaikka tämä ei ole halpa vaihtoehto, on se hyvä mainita sisustuksesta puhuttaessa. Eräs näyttävimmistä muutoksista, joita asunnossa voi tehdä on kokolattiamaton vaihtaminen puulattiaan.

3. Halvat taulut

Helppo ja halpa vaihtoehto on hankkia tauluja. Ne auttavat usein saamaan paljon modernimman kuvan talosta sekä hieman valheellisen kuvan vauraudesta.

2. Suosi kirpputoreja

Suuri osa huonekaluista ja sisustuksessa käytettävistä tarvikkeista löytyy helposti kirpputoreilta. Ne ovat usein hyväkuntoisia ja niiden avulla voi säästää pitkän pennin budjetista.

1. Kynttilöitä kaikkialle

Eräs yksinkertaisimmista tavoista, mitä tältä listalta löytyy huoneiston sisustamiseen on kynttilöiden hankkiminen. Kynttilät ovat halpoja ja ne palavat yleensä useita tunteja. Konservatiivisella käytöllä ne eivät tule maksamaan paljoa vuositasolla ja niiden tuoma lämpö sekä valo toimivat kaikkialla.

Comments are closed